انجمن کلیمیان تهران
   

مجمع عمومی سالیانه انجمن کلیمیان تهران

   

 

آبان 1395
دکتر همایون سامیح
رئیس انجمن کلیمیان تهران
 

دکتر همايون ساميح

انجمن کلیمیان تهران طبق اساسنامه و با هدف ارایه گزارش و همچنین به جهت تنویر افکار عمومی موظف است گزارش عملکرد خود را سالانه در مجمع عمومی ارایه نماید و ضمنا به پرسش‌های احتمالی نیز پاسخ دهد. زمان برگزاری مجمع نیز از یک ماه قبل و از طریق کنیساها و فضای مجازی (کانال انجمن کلیمیان) به اطلاع همکیشان می‌رسد.
شرح وظایف مجمع عمومی شامل موارد زیر می‌باشد:
1- انتخاب رییس سنی.
2- انتخاب هیئت رئیسه مجمع توسط افراد شرکت کننده در مجمع.
3- قرائت گزارش عملکرد یک ساله هیئت مدیره توسط رئیس انجمن کلیمیان.
4- قرائت گزارش مالی یک ساله توسط خزانه‌دار.
5- قرائت گزارش بازرسین توسط یکی از بازرسان.
6- انتخاب بازرسین انجمن توسط افراد شرکت کننده در مجمع.
7- بخش پرسش و پاسخ (افراد شرکت‌کننده در مجمع پرسش‌های خود را مطرح نموده و علی‌الرغم اینکه هر یک از اعضا هیئت مدیره موظف به پاسخگویی در حیطه فعالیت‌های کمیته تحت سرپرستی خود هستند ولی بطور معمول ریاست انجمن مسوولیت این امر را برعهده می‌گیرد).
امسال نیز در تاریخ 7/3/95 در محل کنیسای یوسف آباد این امر بوقوع پیوست و از آنجایی که بنده بنا به سمتی که دارم بیشتر از سایر اعضا نسبت به مسایل اشراف دارم مجمع عمومی امسال را مورد کنکاش قرار داده و نقاط ضعف و قوت آن را (از دید خود) بیان می‌نمایم.
در ابتدا ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که متاسفانه جامعه ما عموما استقبال چشمگیری از شرکت در مجمع عمومی نمی‌کنند. بعنوان مثال در اولین مجمع عمومی که بنده با سمت ریاست انجمن در آن شرکت کردم تعداد افراد حاضر در جلسه حدود 140 نفر بود که این تعداد در برابر جامعه تقریبا چند هزار نفری کلیمیان تهران رقم بسیار پایینی است. البته لازم به ذکر است که بطور معمول تعداد افراد شرکت کننده در آخرین مجمع هر دوره افزایش یافته و بعضا به حدود 400 نفر نیز رسیده است (که البته هنوز رقم بسیار اندکی است). لیکن امسال در این مورد استثنا بود و با توجه به اینکه آخرین مجمع دوره نبود ولی حدود 330 نفر شرکت کننده داشت که باز جای بسی خوشحالی است بویژه که شاهد حضور تعداد کثیری از ساکنین منطقه شرق تهران نیز بودیم و امید است که شاهد افزایش هر چه بیشتر فعالین اجتماعی نیز در مجامع بعدی باشیم.
در این مجمع جناب آقای دکتر منوچهر الیاسی بعنوان ریاست سنی مجمع انتخاب شدند و سپس بنده بعنوان نماینده هیئت مدیره شروع به قرائت گزارش عملکرد انجمن کلیمیان نمودم. از آنجا که این گزارش شامل فعالیت‌های یک ساله 12 عضو هیئت مدیره و اقدامات انجام شده در کمیته انجمن و همچنین فعالیت‌های چندین زیر گروه آن می‌باشد طبیعی و الزامی است که قرائت گزارش به نظر طولانی برسد (حدود یک ساعت). ولی برخی از افراد حاضر پس از مدت کوتاهی با ابراز خستگی و شکوه از طولانی بودن گزارش تقاضای خلاصه نمودن مطالب را نمودند که در واقع کمی موجب شگفتی بنده و بقیه شد که «پس برای چه دور هم جمع شده ایم»؟
پس از انتخاب هیئت رییسه نوبت به انتخابات بازرسین رسید که در این راستا اعلام کاندیداتوری برخی برای دستیابی به این سمت موجبات تعجب بسیاری از فعالین اجتماعی را برانگیخت. تعجب بیشتر فعالین اجتماعی زمانی قوت گرفت که تعداد زیادی از حضار پس از رای‌گیری مجمع را ترک گفته و نه تنها منتظر اعلان نتیجه انتخابات نشدند بلکه حتی برای استماع مهمترین قسمت مجمع (پرسش و پاسخ) نیز تمایلی نشان ندادند!
سپس نوبت به بخش پرسش و پاسخ رسید که الحق و والانصاف تعدد پرسش‌ها بسیار زیاد بود که از نظر بنده یکی از نقاط مثبت مجمع محسوب می‌شود. اما آنچه که (باز به نظر بنده) نقطه ضعف محسوب می‌شود این است که اکثریت قریب به اتفاق پرسش‌ها مربوط به مسایل مالی و املاک تحت نظارت انجمن بود. حتما و حتما پرداختن به این مسئله بسیار حائز اهمیت می‌باشد ولی ما مسائل مهم دیگری نیز در جامعه داریم از جمله چگونگی عملکرد مدارس، نحوه تدریس معلمین و برخورد آنان با دانش آموزان، عملکرد مهدهای کودک، سازمان‌های جوانان، مسایل مربوط به مصا و کشروت، عملکرد هیئت مدیره کنیساها، کمیته تعاون، کمیته ورزش و...... . اگرچه که تلاش اعضا هیئت مدیره در جهت هر چه بهتر انجام دادن امورات است اما پیشنهادات و پیگیری بجا و مناسب همکیشان عزیز آنها را در این مسیر مصمم‌تر می‌کند و صد البته اشاره به نقاط قوت این نهاد نیز موجب دلگرمی هر چه بیشتر آنها می‌شود.
در انتها می‌توان با نگاهی اجمالی به مطالب فوق نکات زیر را برشمرد:
1- مجمع عمومی مختص به فعالین اجتماعی نبوده و تمامی افراد جامعه و کسانی که مایلند تا از عملکرد انجمن کلیمیان قرار گیرند می‌توانند در آن شرکت نمایند.
2- مسایل و مشکلات جامعه محدود به مسایل مالی و املاک نمی‌شود. مهمترین وظیفه انجمن کلیمیان رسیدگی به امور فرهنگی است و بهتر است که شرکت کنندگان در مجمع پیگیر این امور نیز بشوند.
3- مجمع عمومی «مکان و زمانی برای تسویه حساب نیست» .
4- مجمع عمومی فقط برای رای دادن و رفتن نیست.
5- و بالاخره مجمع عمومی فقط برای ایراد گرفتن نیست و گاهی لازم است افراد شرکت کننده نسبت بر نقاط قوت کمیته‌ها تاکید کرده و باعث دلگرمی کمیته‌های فعال و تشویق سایر کمیته‌ها شوند.
در نهایت امید است که در مجامع آینده، شاهد شرکت هر چه بیشتر افراد اعم از فعالین اجتماعی و افراد عادی باشیم.
 



 

 

 

Up Next 

 

 

 

 

استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذكر منبع (بصورت لینک مستقیم) بلامانع است.
.Using the materials of this site with mentioning the reference is free

این صفحه بطور هوشمند خود را با نمایشگرهای موبایل و تبلت نیز منطبق می‌کند
لطفا در صورت اشکال، به مسئولین فنی ما اطلاع دهید